Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Vastaisku kaamokselle - lentoliput lämpimään! - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton

Vastaisku kaamokselle – lentoliput lämpimään!

6.10.2013

Illat pimenevät ja luonto pukeutuu väriloistoonsa ennen kuin luo nahkansa talven edessä. Jokaisessa vuoden ajassa on omat ihastuttavat piirteensä ja niin myös kotimaan runsas lumisessa talvessa. Viime vuonna vietimme joulua tarunhohtoisissa maisemissa pohjoisessa Rukalla.

_MG_8164-3

Tänä vuonna tehdään sitten jotain ihan muuta ja otetaan nokka kohti vähälumisempia maisemia! Pyhät kolahtelee kalenteriin sen verta mukavasti, että ei maltettu olla hyödyntämättä tilaisuutta. Lentoyhtiöt yrittivät kovasti säikytellä meitä rasvaisella hinnoittelulla, mutta mepäs ei vähästä säikähdetä, vaan pakataan rasvat kertoimilla rinkkaan kesähepeneiden sekaan ja otetaan alle maailman suurin matkustajakone (mikä on pirun jännää ainakin Millan mielestä). Ai minnekö mennään? No tuttuihin maisemiin tälläkin kertaa:

_MG_9276-Edit

Saatat myös pitää näistä

10 Kommenttia

 • Vastaa inkkap 6.10.2013 at 20:49

  Vähän makeita nuo talvikuvat! Pitäsköhän niiden inspiroimana vetää joku lyhyt talvivaellus tänä (tai ehkä kuitenkin ens) vuonna..? Hmm, kiitos taas vinkistä!

  Ja ihanaa että saitte lomasuunnitelmia eteenpäin, toivottavasti Singaporessa on kuuuuuuma! 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 7.10.2013 at 18:59

   Ehdottomasti suositellaan vierailua noilla nurkilla talviaikaan! Lumikengät vaan mukaan, sillä myllyä pidemmälle ei olis päässyt ilman.

   On taas kummasti helpompi hengittää, kun on lentoliput takataskussa 🙂

 • Vastaa heini 6.10.2013 at 21:26

  Jeeeee! Ihanaa, että lennot on nyt varattu 🙂 Sitten vaan joulua odotellessa, onneksi se on oikeasti jo ihan lähellä!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 7.10.2013 at 19:02

   No niin on kyllä tosi lähellä! Ihan hurjaa miten nopeasti syyskuukin vaan vilahti ohi ja ollaan jo lokakuussa.

 • Vastaa Nella Kaukokaipuu 7.10.2013 at 08:24

  Ihanaa! Reissusta tulee aivan taatusti ihan kingi. 🙂 Mä lähden parin viikon päästä Singaan ekaa kertaa ikinä, jännittää kyllä melkoisesti! Ja oon nostattanut matkakuumetta teidän aiemmilla postauksilla. (;

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 7.10.2013 at 19:03

   Miten hienoa, että pääset pian Singaporeen! Se on upea mesta. Ja hauskaa jos meidän vanhoilla stooreilla on vielä fiilistelyarvoa muillekin 😀

 • Vastaa Lena 8.10.2013 at 18:22

  Oi ihanaa, Singapore on kyllä ehkä paras paikka lähteä talvea pakoon 🙂 Täällä yksi kovin kateellinen!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 14.10.2013 at 22:20

   Pahoittelut Lena viestisi myöhäisestä julkaisusta. Oli jostain syystä päätynyt odottelemaan hyväksyntää ja niitä tulee turhan harvoin syynättyä.

   Jos Singaporesta tulee jotain erityisiä vinkkejä mieleen, niin laita ihmeessä tulemaan 🙂

 • Vastaa Amanda 13.10.2013 at 12:45

  No huh, mitä talvikuvia! Kiitos näistä, tuleva talvikin tuntuu taas vähemmän pahalta jutulta. 🙂 (Huikeaa on toki myös teidän tuleva reissunne!)

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 13.10.2013 at 13:55

   Kiitos Amanda! Luminen talvi on kyllä tosi hienoa aikaa ja onneksi siitäkin ehdimme tänä talvena varmasti nauttimaan, vaikka vähän kesäisempiäkin maisemia päästään välistä kokeilemaan 🙂 On kyllä tämä syksykin ollut nyt niin upeeta aikaa, että ei voi kuin huokailla vuodenaikojen ihanuutta.

  Vastaa