Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

High Line and Memory Lane - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
New York Yhdysvallat

High Line and Memory Lane

26.9.2013

*** Millan mutina ***

Viime päivinä on silmiin sattunut jokseenkin korostetun paljon kuvia ja juttuja aina yhtä maagisesta, ihastuttavasta, yllättävästä ja rakkaasta New Yorkista. Kun se kaipaus sitten iskee, niin kahmin kaikki aistit täyteen kaikkia sellaisia asioita, joista vaan saan ruokittua fiilistä vähän lisää. Aamulla Bulevardilla tuntui puhaltavan oikein samanlainen tuulikin…. Tai ehkä se oli vain oma kieroutunut tapani löytää äkisti viilenneestä säästä hyviä puolia, “Ei tää palelu niin haittaa, täähän on vaan ku Manhattanilla viime syksynä!”… Vajaa vuosi sitten nimittäin hirmumyrsky Sandy viilensi äkisti lämpötilaa reissumme ensimmäisiksi päiviksi ja sai pakatut varusteet tuntumaan lähinnä naurettavilta vaihtoehdoilta. Hassua muuten, että Nykissä saa olla lähes millainen keli vaan ja aina sitä osaa ottaa kuitenkin ilon irti vallitsevasta tilanteesta. Harva paikka maailmassa on sellainen minne tekee mieli matkustaa kaikkina vuoden aikoina! Siis todelliset neljä vuoden aikaa, kuten rakkaassa kotimaassa. Koska reissua New Yorkiin ei juuri nyt valitettavasti ole tiedossa, niin tyydyin tänään tepastelemaan memory lanea Nykin katuja ja ajattelin ottaa teidät mukaan! Andiamo 🙂

_MG_5554

_MG_5236nyc1_MG_3649-4IMG_1267

nyc1_MG_3725-4ny_MG_3624-1nyc1_MG_3773-2

 

Saatat myös pitää näistä

6 Kommenttia

 • Vastaa Kea 27.9.2013 at 10:15

  Sanos muuta! Nykki viehättää talvellakin. Tässä ollaan äidin kanssa pohdittu mihin päin Jenkkejä vois mahdollisesti lähteä talvimatkailemaan muualle kuin aina sinne länsirannikolle ja Nykki on ehdottomasti ollu yks vaihtoehto. Äiti haluu Jenkkeihin sen sanoman mukaan “niin kauan kun vielä on jaloillaan”… ja mä oon luvannu sen toteuttaa. Viimeks oltiin yhdessä Nykissä 2006. Mut katsotaan mitä käy! 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 27.9.2013 at 17:34

   Kea ne sun julkaisemat vuoden 2006 reissun kuvat Nykistä on kans niiin ihania, vähemmästäkin nykkikuume kasvaa <3 Siellä kyllä tekemistä pisaa koska vaan! Mihin kohtaan talvea se sun loma sijoittuu? Joskus vielä haluan viettää joulun siellä, mutta nyt taitaa olla Aasian vuoro meidän reissulistalla välillä 🙂

 • Vastaa Maiju ja maailma on sun 27.9.2013 at 12:38

  Mun nykkimatkakuume vain kasvaa! Olenkin tässä viime päivät lueskellut uudestaan teidän puolen vuoden reissun juttuja ja pistänyt vinkkejä korvan taakse! New Yorkin juttujen vuoro on hieman myöhemmin. Mukava kuulla, että se on mainio kaupunki myös talvella, me kun sinne paukataan tuossa talven ja kevään taitteessa..

  Ihastuttavan positiivista ajattelua muuten! 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 27.9.2013 at 17:37

   Kiva jos meidän vanhoista jorinoista on vielä jollekin hyötyä 🙂 Jos joku mietityttää, niin kysyä saa vaikka meilissäkin. Niin fiiliksissä täällä seurailen teidän Australian kurveja ja mielenkiinnolla jatkan virtuaalimatkassa sitten sinne Ameriikkaankin!

 • Vastaa Annika 28.9.2013 at 15:55

  Jep jep, täälläkin NYC kuumeillaan..Voin kyllä vahvistaa tuon, että tuo kaupunkikohde on hyvä jokaisena vuodenaikana! Tammikuussa ei edes ollut niin kauhean kylmä, Kanadaan verrattuna oli suorastaan kuin etelän lomalla 😉 Kaverin kanssa juuri suunnitellaan talven breikkiä jonnekin lämpimään ja jotenkin tuli molemmille mieleen, että entä jos pysähdytään Nykissä ensin..Just 😀 Melkoinen kaupunki!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 28.9.2013 at 19:11

   Nykin talvireissujen suurin haaste taitaakin olla pakkaaminen sään ennalta-arvaamattomuuden takia. Meidän eräälle tammikuun reissulle raas sattui vajaat parikyt astetta pakkasta, joka Costa Rican lämpötilan jälkimainikeina tuntui todella kylmältä 😀 Onneksi kaupungista on helppo löytää lisää lämmikettä, jos sattuu tarvitsemaan. Ja ei siitä vaan voi mennä ohi pelkästään konetta vaihtamalla, vaan yö tai muutama on ihan must!

  Vastaa