Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Uusi koti kullan kallis - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton

Uusi koti kullan kallis

3.6.2013

Helsinkiä hellii kunnon lämpöasteet ja me nautimme niistä kuluneena viikonloppuna muuton merkeissä. Hikistä hommaa, mutta kyllä kannatti! Uusi koti on todella mieluisa ja tällaisina lämpiminä kesäaamuina tuntuu kuin ei Suomessa olisikaan. Maisema ikkunasta myös voittaa mennen tullen vanhan asunnon näkymät, eikä taloyhtiön pihassakaan ole valittamista. Tänne on hyvä palata tulevilta reissuilta. Toivotamme ihanan kesän ja lämpöaallon tervetulleiksi, sekä kiitämme vielä kertaalleen muutossa apunsa antaneita ystäviämme!

Vielä ei ole valmista, mutta tässä sneak peak siitä missä nyt majaillaan.

Saatat myös pitää näistä

30 Kommenttia

 • Vastaa anna 3.6.2013 at 21:11

  Onpa upea sisäpiha ja ihanan näköinen on uusi kotinkin 😉 Tullaan niin Ukin kanssa iltaa istumaa ja kuvia katsomaan kunhan yhteinen aika löytyy 🙂

  T:Anna

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 4.6.2013 at 21:25

   Eikös olekkin 🙂 Ja ehdottomasti tulette istumaan iltaa ja vedetään kunnon nostalgiapläjäys!

 • Vastaa Eveliina 3.6.2013 at 21:44

  Vautsi, näyttää ihanalta! Onnea uuteen kotiin :).

 • Vastaa Kea 3.6.2013 at 21:50

  ihanan näköistä!

 • Vastaa Ulla 3.6.2013 at 22:57

  Wau! Onnea uuteen kotiin!!

 • Vastaa M. Metrossa 3.6.2013 at 22:59

  Miksei kaikki kerrostalot oo Suomessa tuollaisia… ihanan vanhaa ja idyllistä!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 4.6.2013 at 21:29

   Sanos muuta! Vahasta ja idyllisestä on todella vaikea kuvitella luopuvansa, vaikka varmasti sekin päivä vielä joskus koittaa. Puolensa kaikessa, mutta vanhalle antaa helpommin puutteita anteeksi 🙂

 • Vastaa Voikukkapelto 3.6.2013 at 22:59

  Uih, näyttää hyvältä! Onnea uuteen kotiin =)

 • Vastaa Hepsu 4.6.2013 at 08:01

  Onnea uuteen kotiin! Ei ihme, että viihdytte 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 4.6.2013 at 21:32

   Kiitos Hepsu! Kutsutaan sitten sopivan hetken tullen kyläilemäänkin ja live-tarkastusta tekemään 😉

 • Vastaa Inka 4.6.2013 at 08:11

  Aika makian näköstä! Onnea hurjasti! :))

 • Vastaa Suuntana maailma 5.6.2013 at 09:51

  Onnea uuteen kotiin! Teillä on aivan mielettömän ihana piha 🙂

 • Vastaa Liisa 6.6.2013 at 08:10

  Onnea uuteen kotiin!

 • Vastaa Tickler 6.6.2013 at 20:15

  Näyttääpä ihanalta! Ja tosi kiva tuo porrashommeli makkariin. Onnea uuteen kotiin!!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 7.6.2013 at 05:13

   Kiitos Tickler 🙂 Tykkäämme itsekin pienestä tasoerosta ja rappusten persoonallisuusefektistä tosi paljon.

 • Vastaa Anonymous 10.6.2013 at 12:47

  hieno koti!

  mutta aiheeseen poiketen kysysin sellaista, että olen lähdössä australiaan reppureissaamaan, hakusessa olisi jokin hyvä rinkka. osaisitteko suositella mitään ja mistä kannattaisi lähteä metsästämään sellaista? tosiaan olen nainen ja jotakin suht kevyttä ja hyväkannettavaa haluaisin 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 10.6.2013 at 21:22

   Kiitos Anonyymi 🙂

   Milla voi erittäin lämpimästi suositella Ospreyn Ariel/Aether malleja! Näistä Ariel on naisille tarkoitettu, mutta Millan irvistellessä värivaihtoehdoille ja katsoessa miesten vaihtoehtoja kaihoisasti, kertoi ystävällinen Partioaitan myyjä ettei rinkoissa juuri miesten ja naisten välillä eroja ollutkaan. Myyjä kehoitti pitkäselkäistä kokeilemaan miltä miesten malli tuntuisi, sillä mitotus saattaisi istua jopa paremmin. Näinhän tuo oli ja pitkällinen pähkäily saatiin päätökseen. Ospreyn etuna ehdottomasti sen keveys ja lämpömuotoiltava lannevyö oli edellisiin rinkkakokemuksiin nähden paljon parempi. Lannevyö on myös ohutta matskua, eikä näin ollen ole yhtä hiostava kuin moni muu. Arielin ja Aetherin saa etupanelista auki, mutta se ei ehkä ole todellisuudessa yhtä kätevä kuin kokonaan edestä aukeavat. Kaiken kaikkiaan ostos oli Millalle juuri se oikea ja palvelee vielä pitkään tulevaisuudessakin. Juhana on myös ollut oikein tyytyväinen Jack Wolfskinin rinkkaansa, joten omakohtaista kokeilua suosittelemme ennen hankintaa. Partioaitassa ja Retkiaitassa (molemmat Helsingissä Yrjönkadulla) oli todella kärsivällinen ja ystävällinen palvelu kaikilla niillä lukuisilla vierailukerroilla, joten siksi lopulta hankinnat tuli myös niistä tehtyä, vaikka netistä löytänee aina jonkun kympin halvemmallakin. Toivottavasti tästä sepustuksesta oli apua 🙂

  • Vastaa Anonymous 10.6.2013 at 21:32

   Kiitos oli apua, pitäneekin piipahtaa partioaitassa kyselemässä lisää ja sovittamassa! Oletteko muuten tehneet mitään postausta rinkan pakkaamisesta? Vähän vinkkejä kaivattais mitä kaikkea sinne kannattaa pakata mukaan ja mikä on oikeasti hyödyllistä ja tarpeellista..:)

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 12.6.2013 at 17:13

   Varsinaista pakkauspostausta ei ole tehty, mutta varsin hyvin sellainen voidaan tehdäkin nyt kun taas pakkaillaan rinkkoja piahkoin ja alkaa asiat palailemaan mieleen pätkittäin 🙂 Kiitos vinkistä! Muutamista apuvälineistä tehtiin juttu jonka löydät täältä: http://pingviinimatkat.blogspot.fi/2012/07/maanmainiot-apuvalineet.html

 • Vastaa Annika 11.6.2013 at 01:55

  Onnea uuteen kotiin! Aivan mahtavan näköinen paikka teillä 🙂

 • Vastaa Nella / Kaukokaipuu 14.6.2013 at 09:13

  Näyttää niin ihanalta! Onnea uuteen kotiin, illanistujaisia odotellessa!

 • Vastaa