Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Vain liike ja muutos on pysyvää! - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton

Vain liike ja muutos on pysyvää!

31.5.2013

Kesäloma lähestyy ja kaikenlaista raportoitavaa riittäisi taas reissurintamalla, mutta joudutte vielä hetkisen odottamaan sillä välin kun suoriudumme hieman suuremmasta pakkausurakasta. Vanhat tutut Clasun pahvilaatikot on jälleen kaivettu esiin ja tyhjennämme kaapit ja komerot muuttoauton kyytiin. Vaikka nykyisessä asunnossa olemmekin erinomaisesti viihtyneet, niin silti vasta nyt tuntuu, että ollaan ihan oikeasti pääsemässä perille lähes parin vuoden jälkeen. Kuullaan taas ihan vähän matkan päästä 😉

Saatat myös pitää näistä

4 Kommenttia

 • Vastaa Eveliina 1.6.2013 at 09:27

  Hahah, ihana kuva! Tsemppiä muuttoon!

 • Vastaa Satu VW 1.6.2013 at 13:14

  Mukavaa muuttoa, toivottavasti kaikki sujuu helposti & ja vaivattomasti, kuten muutot aina 🙂 Ja ihana kuva tosiaan!

 • Vastaa Pingviinimatkalaiset 1.6.2013 at 21:53

  Heh, kiitos Satu ja Eveliina 🙂 Muutto meni kyllä varsin sutjakkaasti super tehokkaiden apuvoimien ansiosta. Nyt sitä yhtäkkiä istutaankin uudessa kodissa ja vanha on loppusiivousta vaille valmis. Se löydänkö etsimiäni tavaroita ilman ärräpäitä seuraavina viikkoina onkin sitten kokonaan toinen juttu 😉 Taas tämän läpi käyneenä toivoisin, että seuraavassa muutossa (sitten jossakin hamassa tulevaisuudessa), voisin tosiaan pakata itsenikin vain laatikkoon ja päätyä muuttokuorman kanssa uuteen osoitteeseen. Mukavaa viikonloppua molemmille! -Milla

 • Vastaa Nella / Kaukokaipuu 14.6.2013 at 09:14

  Oot kyllä melko söppänä tuolla laatikossa, että olisit sinne voinu jäädäkkin. Mutta ihanaa, että muutto on ohi ja että sulla on kaunis koti! Fiilistelin niin täysin noita toisen postauksen kuvia. (:

 • Vastaa