Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Vertaistukiryhmän tapaaminen - Millan mutina - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko

Vertaistukiryhmän tapaaminen – Millan mutina

26.4.2013

Tällä viikolla tapahtui jotain todella mahtavaa! Tapasin nimittäin kuusi ihanaa reissubloggaajaa, jotka Inkaa lukuun ottamatta olivat entuudestaan tuttuja vain virtuaalimaailmasta. Ennen tapaamista jännitin kuin ensimmäisenä koulupäivänä konsanaan ja tällä(kin) kertaa ihan turhaan. Ei meinaan olisi varmasti kukaan ravintola Kitchin muista asiakkaistakaan uskonut, että tämä porukka tapasi ensimmäistä kertaa. Olimme kuin joukko ikivanhoja tuttuja konsanaan! Mieletöntä huomata kuinka niin monesta puusta veistetyt tyypit sulautui saumattomasti yhdeksi iloiseksi porukaksi. Ilta meni hujauksessa ja erotessa vannoimme tapaavamme pian uudestaan.

Oma kuvasaldo jäi niin laihaksi, että yhtä Kaukokaipuun Marinellalta lainattua kuvaa lukuun ottamatta on teidän tyytyminen kurkistelemaan tunnelmia Marinellan, Inkan, Even ja Ullan blogeista. Näiden upeiden naisten ja heidän blogien lisäksi suosittelen tutustumaan myös mukana olleiden Kean ja Panun todella mielenkiintoisiin blogeihin. Kiitos vielä omasta puolestani koko porukalle tästä ensimmäisestä, muttei suinkaan viimeisestä reissublogimiittistä! Toivottavasti saamme ensikerralla vielä lisää reissubloggaajia mukaan tapaamiseen.

Ensi kerralla jalusta mukaan, että saadaan koko porukka mukaan kuvaan. Kuva: Marinella/Kaukokaipuu

Supersaverin kilpailu on muuten edennyt finaalin ja nyt on yleisön vuoro äänestää jokaisesta kategoriasta voittaja. Käykäähän tekin äänestämässä Parhaaksi Matkablogiksi pian maailmalta kotiutuva Suuntana Maailma ja Parhaaksi Valokuvablogiksi yksioikeudella tietenkin Kaukokaipuu!
PS. Vertaistukiryhmän tapaaminen ei muuten helpottanut yhtään pahenevaa reissukuumetta. Olisipa jo heinäkuu… 

14 Kommenttia

 • Vastaa Eveliina 26.4.2013 at 21:53

  Oli niin kiva nähdä! <3 Jään odottelemaan seuraavaa miittiä! Jutut kun jäi ihan kesken 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 27.4.2013 at 08:47

   No jäi pahasti kesken! Oli todella mukava nähdä ja innolla odotan, että ensi kerralla saadaan nähdä myös masuasukki <3 Inkahan jo onneksi suunnittelee seuraavaa reissua, joten toivottavasti silloin pääset sinäkin mukaan. -Milla

 • Vastaa Ulla 26.4.2013 at 23:00

  Mää näytän ihan karseelta tuossa kuvassa mutta jos sitä ei lasketa niin oli kyllä huippu ilta! 🙂 Nyt on ihanaa kun on paljon uusia herkullisia blogeja tutkittavana. Jei, niinko makiaa mahan täydeltä ja niin paljon reissukertomuksia mistä inspiroitua. Ei tuu tosiaan matkakuume hellittämään tämän porukan löytämisen jälkeen 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 27.4.2013 at 08:51

   Makiaa mahan täydeltä justiinsa! Oon täysin samaa mieltä ja fiilisitelin ihan tippalinssissä sun vanhankin blogin nykin juttuja tässä eräänä aamuna. Toivottavasti nähdään taas pian koko porukalla ja siihen asti on onneksi tämä virtuaalimaailma 🙂 -Milla

 • Vastaa Inka 27.4.2013 at 00:12

  Haha, tää postaus kyllä tarttis nyt sen tykkää-napin! Ja mää muuten jo kattelin lentoja Helsinkiin ihan äsken, että seuraavan miitingin (siis semmosen missä minäki oon mukana) ajankohtaa vois kohta jo tsuumailla!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 27.4.2013 at 08:53

   Hah, mä olisin kans halunnut painaa eilen “tykkää” sun kommentille sun blogissa 😀 Laitahan tulemaan niitä suunnitelmia tiedoksi tännekin päin, niin hoidetaan kalenterit tyhjiksi niiltä nurkilta. -Milla

 • Vastaa Satu VW 27.4.2013 at 08:48

  Oi, olisi kyllä ollut NIIN mukavaa olla mukana, mutta ehkäpä seuraavalla kerralla sitten, tai ainakin toukokuussa! 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 27.4.2013 at 08:58

   Toukokuussa tosiaan ainakin ja eiköhän tämä ollut muutenkin vasta treffailun alkua 🙂 Nyt on vielä kätevästi se FB-ryhmäkin missä sopia tapaamisista sähköpostia helpommin. -Milla

 • Vastaa Kea 27.4.2013 at 12:31

  Kiitos vielä sullekin! Juttuja riittäis vaikka kuinka, eli seuraavan kerran sit siellä puistossa piknikillä! 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 27.4.2013 at 20:01

   Just näin! Jutut ei tuu tosiaan loppumaan ihan hetkeen tällä porukalla 😀 Puistopiknikkiä odotellessa siis! -Milla

 • Vastaa Suuntana maailma 29.4.2013 at 20:22

  Suurkiitos kisakannustuksesta 🙂

 • Vastaa Nella / Kaukokaipuu 29.4.2013 at 20:34

  Kiitos kannustuksesta ja aivan mainiosta illasta! Jäi kyllä ihan mahdottoman hyvä fiilis tavata teitä kaikkia. 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 29.4.2013 at 21:45

   No niin jäi 🙂 Kunhan Sadun reissupäivät selviää, niin nähdään viimeistään uudestaan! -Milla

  Vastaa