Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Pelkkää faktaa! - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton

Pelkkää faktaa!

26.1.2013

Taas on oltu vähän hitaalla, sillä saimme Tarinoita maailta -blogin Annikalta jo joulukuussa blogeissa kiertävän 8 satunnaista faktaa -haasteen. Nyt tammikuussa sen ehdimme saada vielä Inkaltakin, joten oli jo korkea aika laittaa näppäimistö laulamaan. Kiitos molemmille daameille haasteesta ja Annikalle pahoittelut hitaasta vastausajasta!

Koska blogimme pariin on löytänyt viime aikoina paljon ihan entuudestaan tuntemattomia lukijoita, niin ajattelimme kertoa tällä erää sellaisia faktoja, jotka ovat heille uutta tietoa meistä. Tässä faktat: 
1. Olemme tavanneet työskennellessämme saman yrityksen palveluksessa IT-alalla. 

2. Tänä vuonna vietämme kahdeksatta hääpäivää. Häitä vietettiin saaressa Helsingin edustalla hyvinkin perinteikkäästi. 
3. Ensimmäinen yhteinen lomamme suuntautui Italiaan Amalfin rannikolle. 
 
4. Italia on varmaankin Euroopan suosikkimme. Euroopassa vietetyillä lomilla se on AINA jotenkin ujutettu reittikartalle mukaan. Kieltäkin joskus yritettiin opiskella ja ehkä yritetään taas joskus uudestaan. 
5. Reissukohteemme valikoituvat tällä hetkellä sen mukaan mistä Milla on sattunut lukemaan, kuulemaan, näkemään jotakin kiehtovaa ja sen mukaan missä Juhana näkee jotakin kiinnostavaa kuvattavaa. Varsin toimiva yhtälö muuten! 

6. Ehkäpä tästä syystä toivekohteiden lista on melko loputon ja Juhana pyytääkin usein vaimoaan luettelemaan kohteet, jossa emme halua käydä, ihan ajan säästämiseksi 😉 

7. Yhdessä olemme käyneet 17 maassa. Yksilöinä luku on molemmilla noin tuplat. 

8. Meillä on matkamaskotti, joka kulkee aina reissussa mukana. Sen nimi on Möhky ja hän on kotoisin New Yorkista. 

Haaste kuuluisi laittaa tietysti taas eteenpäin kahdeksalle muulle blogille. Verkostomme on selvästi liian yhteneväinen monen muun kanssa, sillä samainen haaste näyttää pyörivät niin monessa muussakin blogissa. Tämä lähtee nyt tällä kertaa vain parille kotinsa maailmalle siirtäneelle:

– Norjan huikeisiin maisemiin Sadulle: Destination Unknown
– Amsterdamista juuri Espanjan lämpöön muuttaneelle: Maailman metrossa

Muutkin halukkaat saavat toki poimia mukaansa! 

Saatat myös pitää näistä

5 Kommenttia

 • Vastaa Satu VW 27.1.2013 at 10:49

  Kiitos haasteesta!! Laitan sen tekoon mahdollisimman pikaisesti, olen ollut SUPER hidas haasteiden teossa viime aikoina kun niitä alkaa olemaan jonossa jo muutama. Mutta silti näitä on aina ihan yhtä ihana saada 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 27.1.2013 at 23:29

   Eipä kestä! Hauskojahan nämä ovat, mutta ymmärrän hyvin jos niitä kasaantuu tai jää vastaamattakin kokonan. Eli älä turhaa stressaa vaikka välistäkin jäisi 🙂 -Milla

  • Vastaa Satu VW 6.5.2013 at 12:27

   Usko tai älä, otin haasteen VIHDOIN vastaan!! 🙂

 • Vastaa M. Metrossa 29.1.2013 at 12:42

  Kiitos haasteesta! Espanjastakin löytyy kaikenlaista kivaa kuvattavaa 😉

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 30.1.2013 at 18:37

   No niin löytyiskin! Ja siellä emme ole vielä koskaan yhdessä käyneetkään 🙂 Seuraillaan blogistasi vinkkejä ja ajatuksia tulevaisuuden varalle.

  Vastaa