Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Ja kuvaäänestyksen voittaja on.... - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton

Ja kuvaäänestyksen voittaja on….

28.10.2012
9. Vene, Malesia!!!
Muita erinomaisesti pärjänneitä olivat: 3. Coober Pedy, 8. Singapore, 10. Penang, 13. Lembongan ja 18. Kalastajat. Äänestyksen aikaan kummasti alkoi muutamat kuvat nousta omassakin rankingissä muiden ohi. Nämä kuvat ovat äänestyksessäkin pärjänneet Coober Pedy, Lembongan ja Kalastajat. Onneksi kuvia voi kehystellä useampiakin ja näistä on hyvä lähteä liikkeelle. Tuhannet kiitokset vielä teille kaikille äänestäneille! Oli huikean hienoa seurata äänestyksen edistymistä ja ennen kaikkea lueskella mahtavia kommenttejanne. 
Pian pääsemme toivottavasti jakamaan myös hieman uusia tuulia ja materiaalia täällä blogin puolella. Nähtäväksi jää kuinka paljon Sandyn tuulet pääsevät suunnitelmiin vaikuttamaan. Peukut pystyyn, että Sandy ottaa ja rauhoittuu, kuten Irene vuosi sitten, eikä saa enää enempää tuhoa aikaiseksi. Ollaan me vaan niin lintukodossa täällä Suomessa, kun vertaa uutisiin maailmalta maanjäristyksistä, hurrikaaneista ja muista luonnonilmiöistä… 
Oman lintukodon kuntavaaliäänestyksen tulosten seurannan lomassa meillä katsellaan Anthony Bourdain maailmalla jaksoa Penengista. Mahtavaa tehdä pikainen nojatuolimatka tuttuihin maisemiin, josta meille jäi oikein erityisen miellyttävät muistot. 

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Vastaa