Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Miniloma Rivieralla! - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Eurooppa Ranska

Miniloma Rivieralla!

15.9.2012
*** Millan mutina ***

Matkakuumeeni sai täsmälääkitystä viikko sitten, kun suuntasimme työporukan voimin viikonlopuksi Ranskan Rivieralle Cannesiin. J ei suuremmin perusta matkoista Ranskan puolelle, maratonshoppaamisesta tai discojumputus clubeista, joten kohde oli täydellinen matkalle ilman miestä. Olen yksin reilatessani vuosituhannen alkupuolella käynyt Nizzassa, mutta muuten ei itsellänikään ole kokemusta Ranskasta tai ranskalaisista. Cannesia kohtaan minulla ei ollut suuremmin mitään ennakko-odotuksia. Joitakin ranskalaisia sanontoja yritin tapailla ennakkoon ja varauduin henkisesti tylyyn palveluun ilman englanninkielistä sanastoa.

Cannes yllätti erittäin positiivisesti! Ihmiset olivat joka puolella erittäin ystävällisiä ja palvelua sai aina englanniksi. Ilmasto oli täydellinen, eikä illallakaan tarvinnut pitkähihaista. Ja Ranskassa kun ollaan, niin viini oli kalliimmissakin paikoissa Helsingin hintatasolla ja samppanja riemastuttavan edullista (kuoharia ei itse asiassa myyty juuri missään). Cannesissa pääsee nauttimaan kaupunkielämän rinnalla helposti myös rantaelämästä, kaikki oli kävelyetäisyydellä ja viikonlopussa olisi ehtinyt saamaan kompaktista kaupungista paljon irti. Me keskityimme lähinnä shoppailuun (Milla ♥ Massimo Dutti) ja juhlimiseen.

Kaikki käytännön organisointi, kuten viininmaistajaiset ja lauantain Beach Partyt, tuli tällä kertaa tietysti firman puolesta. Omalla vastuulla oli lähinnä miettiä matkan vaatetus ja se mitä haluaa tehdä muutamilla viikonlopun vapailla tunneilla. Upean huonetoverini kanssa meillä oli hyvinkin samanlaiset suuntaviivat viikonlopulle ja saumattomalla yhteistyöllä koluttiin läpi ostoskatujen putiikit, nautittiin juomat rantabaarissa, valittiin kaupasta huoneeseen aperitiivit ja ennen kaikkea tanssittiin kuin viimeistä päivää molempina iltoina.

Majapaikkamme Hotel Montaigne & Spa ei ollut rannalla, mutta vain reilun 5 minuutin kävelymatkan päässä siitä ja kaikista ostoskaduista. Huoneet olivat oikein tyylikkäitä ja palvelu moitteetonta. Ensimmäinen huoneemme kärsi jonkin sortin hajuhaitoista, josta mainittuamme meidät vaihdettiin välittömästi parempitasoiseen huoneeseen, jonka varusteluun kuului poreamme ja iso terassi. Ensimmäisenä iltana suuntasimme tanssahtelemaan Les Marches Clubille, jonka terassilta oli upea näky öiseen Cannesiin. Toisena iltana nautittiin suussa sulavan herkullinen illallinen Cannes Beach Clubilla ja illallisen jälkeen tanssijalkaa nousi samaisessa osoitteessa.

Järkkäri jäi tällä kertaa kotiin ja julkaistava kuvamateriaali oikeastaan olemattomaksi. Huonetoverillani oli mukana sentään pokkari, ja käytäntö sen nyt taas osoittaa, että ei se uusinkaan iPhone kuitenkaan pärjää edes Ixukselle. Täten olkoon viimeinen miniloma ilman kunnon kameraa, sillä kyllä se roudaaminen vaan kannattaa aina.

Saatat myös pitää näistä

4 Kommenttia

 • Vastaa Hepsu 15.9.2012 at 18:33

  Oli meillä vaan huippureissu! Kiitokset vielä huonekaverille, kyllä meni niin yksiin meidän matkustustyyli (vaikken sitä epäillytkään), että ei muuta kuin seuraavaa reissua odotellessa..!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 16.9.2012 at 09:55

   No oli ja kiitos vielä omastakin puolestani 🙂
   Edelleen musta on aika hauskaa se, että vain reilu 6kk sitten kävit esittäytymässä mulle täällä blogissa ja hetkeä myöhemmin ollaan yhteisellä reissulla ja suunnitellaan jo seuraavaa. Huippu juttu!
   -Milla

 • Vastaa M. Metrossa 15.9.2012 at 21:47

  Hei, tämäpä hauska blogilöytö! Jään seuraamaan, minne suuntaatte seuraavaksi!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 16.9.2012 at 09:58

   Hei ja tervetuloa mukaan! Seuraavat lennot ovat jo taskussa, mutta sitä seuraava on vielä vähän hämäränpeitossa. Varmaa on vain se, että kyllä me taas senkin jälkeen johonkin reissataan 🙂

  Vastaa