Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Luova tauko... - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton Puoli vuotta tien päällä

Luova tauko…

24.5.2012

Oravanpyörä on vaatinut veronsa ja ajankäytön hallinnan kurssille voisi tässä ensitöikseen ilmoittautua. Blogi laahaa siis perässä tai kauniimmin sanottuna on pitänyt vahingossa luovaa taukoa. Tarinoita syntyy kyllä, mutta hieman hitaasti. Toivottavasti jaksatte olla kärsivällisiä, sillä kyllä me täältä taas kohta nousemme!

Saatat myös pitää näistä

4 Kommenttia

 • Vastaa Tickler 29.5.2012 at 19:17

  Älä nyt ihan näänny sinne!

  Heti kuiten perään olitte vetäneet huikean majoitusraportin! Onpa seuraavallla maailmanmatkaajilla huomattavasti helpompi miettiä reissua, kiitos teidän ihanien!

  Enkä jaksa olla hämmästelemättä noita teidän kuvia. Iso kiitos Juhanalle!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 30.5.2012 at 22:42

   Ei näännytä ei 😀 Hauskaahan tää vaan on. Kunnianhimoiset suunnitelmat ei vaan ihan aina toteudu kunnianhinmoisessa aikataulussa, kun täytyy hieman priorisoida välillä muita hommia. Blogin ylläpito ja reissaaminen kelpais kyllä päivätyöksi 😀

   Kiva jos näet muidenkin hyötyvän raporteista. Yritän pitää mielessä mitä kaipasin ja etsiskelin, kun reissua itse suunnittelin.

   Ja iso kiitos tietysti kuvakehuista. Aina ne vaan jaksaa mieltä lämmittää 🙂

 • Vastaa Satu VW 31.5.2012 at 14:16

  Tuo on niin totta, bloggaamisesta olisi ihan päivätyöksi, jos siitä vielä saisi sopivan palkan 🙂 Mukavia Suomi-päiviä teille sinne, onko sopeutuminen takaisin työelämään mennyt sujuvasti?

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 3.6.2012 at 20:33

   Kiitos Satu! Kyllähän täällä ollaan jo työelämän suhteen kuin ei olisi pois oltukaan. Mutta ennen kaikkea positiivisissa merkeissä 🙂

  Vastaa