Pallontallaajat.net
Valikko
Australia Puoli vuotta tien päällä

Pingujen kymmenen faktaa Ossilasta!

5.1.2012
– Flipflopit = thongs. Tosimiehiset simmarit = thong.
– Autoton mies on kastiton mies liikenteessä. Täällä auto ei väistä.
– Viinakaupat territoriossa. Alkoholipohjaisten ongelmien vähentämiseksi jokaisen pitää esittää kuvallinen henkilöllisyystodistus ostoksia tehdessä. Siitä huolimatta kaljat, viinit sekä viinat myydään paljousalennuksella. Esim. ostaessasi kuudennen pullon viiniä saat 20% alennuksen koko setistä. Kiireisimmät voivat hakea tarjousflindansa drive-in kaistan kautta koukkaamalla.
– Australian lahja muulle maailmalle ovat aurinkorasvat. Naurettavaan kilohintaan kunnon tavaraa. Älä tuo omiasi, ne eivät ole ammattilaisille. Aussien ögmentit ovat.
Pingut suosittelevat. Kun CC:n nopeasti imeytyvää on päällä, ei pihvikään pala pohjaan!
– New South Walesin osavaltio myy autonomistajalle 400$ hintaan Saksan eurorekisterikilven mallista aussikilpeä. Kovin ovatkin suosittuja saksaraasereiden keskuudessa.

– Ausseissa on kolme maantieteellistä aluetta: Kylä, bush ja outback. Näistä viimeisen määrittely on paikallisillekin hankalaa, mutta Pingviinimatkojen oma lanseeraus “outback ja luodinreiät liikennemerkeissä yms. alkavat samassa pisteessä” on saanut paikallisiltakin aina hyväksyvän nyökkäyksen.

Tästä outback alkoi
– Aussit ovat aidosti ylpeitä kotimaastaan, ja toivovat vilpittömästi myös muiden viihtyvän siellä.

– Suurimpien kaupunkien ihmisvilinää katsellessa tuntee olevansa ennemminkin aasiassa kuin ausseissa. Maa ei ole läheskään niin valkoihoisen englantilainen kuin oletimme.

– Foster’s olutta ei varsinaisesti myydä Australiassa.

Kulgerassakaan ei saa Fostersia!
– Ratkaisut haetaan suoraviivaisen läheltä ja maalaisjärjellä. Turhaa byrokraattista pompottelua emme ole kokeneet ausseissa lainkaan, ja hotellien, ravintoloiden sekä matkailutoimistojen henkilökunnan asiakkaan eduksi tyyppinen toiminta on kuin amerikkalaisen $$ yrityskonsultin pahimmasta painajaisesta.
Joustava sekä suoraviivainen ratkaisu, josta vakuutusyhtiöt eivät liene aivan yhtä innoissaan..

Saatat myös pitää näistä

3 Kommenttia

  • Vastaa Anonymous 6.1.2012 at 18:56

    Täällä sohvalla istutaan iltapimeässä ja ihmetellään teidän seikkailuanne. Sitkeästi jaksatte tehdä hienoa blogianne! Eikö koti-ikävä ole vieläkään yllättänyt?

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 7.1.2012 at 09:19

    Terve Anonyymi ja kiitos kommentista 🙂 Mukava kuulla, että blogimme miellyttää. Koti-ikävä ei ole päässyt yllättämään, mutta vastahan tässä alta puolen matkassa mennäänkin.

  • Vastaa Anitra 17.1.2012 at 02:40

    Haha oikein hyva lista guys! 🙂

  • Vastaa