Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Frankfurtista vasempaan ja Bangkokista oikeaan - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton Puoli vuotta tien päällä

Frankfurtista vasempaan ja Bangkokista oikeaan

20.10.2011

Lähtöaamuna maanantaina oli Milla odotetusti hieman jännittynyt ja hermostunut. Kuitenkin kun rinkat saatiin selkään ja suunta otettiin lentokentälle, niin mieli rauhottui täysin. Helsinki-Vantaalla käytiin tutut rutiinit läpi ja näin kauan odotettu matka saattoi vihdoin alkaa!


Ensimmäiseksi lento Frankfurtiin, josta 5 tunnin odotuksen jälkeen noustiin Thai Airwaysin jumboon. Jumboneitsyille tämä oli hyvin jännittävää. Saatiin onneksi neljän paikan keskirivi kaksin käyttöön, joten 10 tunnin yölento sujui oikein mukavasti. Palvelukin oli erinomaista, sillä alle desin viinilasi pääsi harvoin tyhjenemään ennen kuin emot jo kiikuttivat täydennystä kuin ravintolassa konsanaan.


Bangkokissa iski onnen tunne vasten kasvoja. Tiedättehän sen fiiliksen, kun kone laskee etelän lämpöön ja erityisesti kohteeseen, jonka tuoksut ovat jo entuudestaan tuttuja? Bangkokin kostean kuuma ihana lämpötila tosiaan pläjähti päin kasvoja terminaalista ulos tullessa ja hajuaisti poimi jokaisen entuudestaan tutun tuoksun. Eikä voinut kuin hykerrellä ajatuksesta, että siitä saa nauttia pidempään kuin perinteisen kaksi viikkoa! Piste iin päälle saatiin vielä kun makuaistitkin tyydytettiin paikallisella ruualla ja Singhalla Air Asian Singaporen lentoa odotellessa.


Viimeinen lento alkoi jo tosissaan tuntua ja kaksi melkoisen väsynyttä reissaajaa laskeutui Singaporeen tiistaina illalla. Metrolla sukkuloitiin kätevästi Perak Hotelliin Little Indian kaupunginosaan ja n. 23:00 paikallista aikaa rojahtivat rinkat hotellin sängylle. Täällä ollaan 5 tuntia Suomen aikaa edellä (kunnes käännätte talviaikaan), joten matkaa tuli tehtyä ovelta ovelle yhteensä 30 tuntia. Nälkä kuitenkin voitti väsymyksen ja raahauduimme vielä auki olevaan katukeittiöön nauttimaan ensimmäisen aterian Singaporessa. Väsyneinä, mutta kylläisinä ja onnellisina painuivat päät lopulta tyynyyn kahden aikoihin…

Saatat myös pitää näistä

3 Kommenttia

  • Vastaa Anonymous 20.10.2011 at 10:18

    LIIAN SIISTII!! t: juliasisko <3

  • Vastaa Liisa 20.10.2011 at 10:46

    Ihanaa, kun pääsitte turvallisesti perille Aasian maankamaralle!

  • Vastaa Voikukkapelto 20.10.2011 at 22:32

    Heipat Singaporeen! Missasin lähtönne, mutta lueskelin nyt pikkuviiveellä lähtötunnelmat ym. Mahtavuutta, kun olette jo siellä lämpimässä – pitäkäähän kivaa!

  • Vastaa