Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Tunteet ja kuplat pinnassa - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton Puoli vuotta tien päällä

Tunteet ja kuplat pinnassa

16.10.2011

Viime päivät ovat olleet tunnerikkaita ja jännityksen täyteisiä. Haikeaa lähtemisestä tekee se, että ei näe rakkaitaan moneen kuukauteen. Vaikka kyseessä ei ole kuin puoli vuotta, niin kyllähän se ikävä kuitenkin tulee ja siksipä on aina yhtä huonosti pokkansa pitävän Millan silmäkulmat pari kertaa kostuneet heipat sanottaessa…


Kaikki on kuitenkin niin kovin paljon helpompaa, kun ottaa vähän kuplivaa ja näinhän me sitten eilen tehtiin!


Pingviinimatkat on perustettu ihan siksi, että saamme jakaa teidän kaikkien kanssa edes vähän kokemaamme ja siinä samalla tämä on tietysti oivallinen tapa kertoa kuulumisia läheisille. Tästä kuitenkin tulee tylsän yksipuoleista, jollette te siellä ruudun takaa kommentoi tänne tai kirjoittele muuten meille meilejä, tekstareita, Facebook-viestejä tms. Muistakaa siis, että me haluamme myös kuulla teistä matkan aikana, sillä olette meille todellä rakkaita ja tärkeitä.

Öitä jäljellä enää yksi…

Saatat myös pitää näistä

5 Kommenttia

 • Vastaa Linda 16.10.2011 at 21:58

  On jo ikävä:( Loistavaa matkaa, älkää tehkö mitään mitä minä en tekisi! Pus!

 • Vastaa Liisa 16.10.2011 at 23:50

  Turvallista ja upeaa matkaa! Kuullaan toivottavasti ihan pian, vaikkei viime hetken skypetys enää onnistunutkaan 🙁
  Lämmin halaus molemmille rakkaille…

 • Vastaa Milla ja Juhana 17.10.2011 at 08:50

  Skype onneksi toimii maailmallakin ja toivottavasti teitä joskus onnistutaan aikaerosta huolimatta sen kautta treffaamaan. Ikävähän teitä tulee, mutta onneksi on tämä nykyteknologia apunamme 🙂 Blogataan, meilataan, skypetetään, facebookataan ja tekstataan. Pus ja halit!

  -Milla-

 • Vastaa Liisa 18.10.2011 at 15:08

  Tulin kurkistamaan siinä toivossa, että olisitte jo ehtineet taas laittaa jotain koodia olinpaikastanne. Mutta juurihan te vasta olette saapuneet Aasiaan… Toivottavasti pitkä lento meni hyvin 🙂

 • Vastaa Milla ja Juhana 19.10.2011 at 20:34

  Täällä Singaporessa ollaan ja postausta tulossa, kunhan saamme kuvat järjestykseen ja hetken aikaa kaupungin ihmettelyltä. Siihen saakka tyytpinen päivitettyyn karttakuvaan 🙂

 • Vastaa