Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Pakkaaminen alkakoon! - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton Puoli vuotta tien päällä

Pakkaaminen alkakoon!

3.10.2011

Työt on nyt sitten saatu päätökseen ja voidaan aloittaa pakkaaminen osa 1. Haikein mielin tästä asunnosta poistumme torstaina. Ollaan viihdytty Telakkakadulla todella hyvin, mutta tulevaisuus tuokoon tullessaan jotakin vielä parempaa kun seuraavan kerran kämppää etsitään!

Joskus sitä toivoisi, että voisi itse mennä laatikkoon ja joku muu muuttaisi tavarat puolesta, mutta näissä budjeteissa ei taivuta moisiin luksuspalveluihin. Joten ei auta kuin hoitaa Clasulta laatikoita, kuplamuovia ja teippiä ja kääriä hihat.

Makkari meillä muuttikin eilen olkkariin, kun ystävämme kävi hakemassa sohvan uuteen hyvään kotiin ja “tyhjästä” huoneesta tuli “muuttohuone”. Ei siis tarvitse puikkelehtia laatikkopinojen läpi koko viikkoa, täydellistä! Mahtavaa alkanutta viikkoa sitten vaan!

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Vastaa