Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Salomon samikset - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton Puoli vuotta tien päällä

Salomon samikset

1.10.2011

Matkalla törmäämme toivottavasti monenlaisiin maastoihin ja ilmastoihin, joten mukaan tarvitaan muutakin kuin varvastossuja ja uimahousuja. Perus sileäpohjaisissa lenkkareissa tepastelu jyrkemmässä tai kosteammassa maastossa voi käydä haastavaksi. Myöskään pidempiä vaelluksia ei olla suunniteltu joissa vaelluskengille olisi todella tarvetta. Molempien ostoslistalle lisättiin siis kunnon pitävällä pohjalla varusteut Gore-tex lenkkarit. Arvatakin saattaa, että ihan helposti ei taas mieluisaa kenkäparia löytänyt, mutta lopputulos on tärkein ja aika samiksina Salomoneissa tullaan tepastelemaan 🙂


Eli ei muuta kuin lenkkarit sisäänajoon ja samis tuulipukuostoksille, niin ollaan edustuskunnossa valmiina matkaan! Millakin on vihdoin tilannut itselleen rinkan, mutta siitä lisää sitten kun jännitys on päättynyt ja oikean värinen kantokapistus saatu kotiutettua ajoissa…

Sillä välin täällä aloitetaan muuttolaatikoiden pakkaaminen ja toivotellaan mukavia viikonloppuja!

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Vastaa