Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Kuukauden päästä... - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton Puoli vuotta tien päällä

Kuukauden päästä…

19.9.2011

….Ollaan Singaporessa! Sinne saakka on nyt varattu lennot ja ensimmäiset 3 yötä hotellistakin. Ja hups, sinne meni jo 25% kuukauden budjetista! No Singaporesta suunnataan Pulau Tiomanille, jossa päästään yöpymisten suhteen halvemmalla. Eikä myöskään ole tarkoitus lennellä joka etappia, jolloin myös “säästyy” rahaa.

Kuva: vichie81

Nyt on myös hankittu Juhanalle rinkka, molemmille otsalamput, ovihälytin, matkapyyhkeet ja jumppakuminauha… Kaikki hyvin, hyvin tärkeitä! Millan rinkkaa odotellaan vielä, sillä kaikkia malleja ei päässyt sovittamaan ja ennen kuin kaikki on sovitettu, niin ostopäätöstähän ei voi tehdä. Täytyy kyllä sanoa, että olin varmaan myyjän painajainen liikkeessä lauantaina. Kyselin jatkuvasti, ihastelin tekniikkaa ja samalla harmittelin ettei kaikkia hyviä puolia saa yhdessä paketissa, enkä sitten edes ostanut kuin pyyhkeen… No saivat oikeasti ihan hyvät kaupat, kun edes toinen meistä oli päättänyt ettei ilman rinkkaa kotiudu kauppareissulta.

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Vastaa